Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 11 de novembre de 2011

Discussió amb una simpatitzant

2008? no sabia que el vostre partit té tants anys d'existència”:

El PNAC és molt més antic, primera època 1934 i després en 1990 amb una escissió d’Estat Català, per orientacions diverses, jo puc donar-te l’edició nord catalana de la declaració del PNAC amb més explicacions.


Perquè aquest silenci?

Perquè abans de crear un partit cal un moment de reflexió d'autoformació, de vigilància, de presa de contact, etc.

Amb alguns companys tenim algunes actes militants a Perpinyà, penjada de banderola, acte per el Kosovo serbi, distribució de fulls als carrers de Perpinyà hi ha poc temps i encartades… Peró sempre amb modèstia i després una període de silenci i d'observació, ara és hora d’anar més endavant. Es la raó d’una distribució del butlletí al Correllengua. Normalment no és aquest butlletí que fos previst pel Correllengua, sinó un especial cultura popular, però amb els servicis de l'oficina postal l’encàrrec és arribada el dilluns… llàstima!


“La situació al Nord essent sempre la mateixa és a dir en el mateix estat de colonització profunda. […] “Molt decebuda per l'absència de lemes clars rotunds anticolonials de part dels organitzadors, una mani descafeïnada que no està a l'altura dels reptes..”


Res ne nou al Nord! Tenim tres partits: Un nacionalisme de cafè amb CDC, un nacionalisme mundialista amb l’ERC, i per acabar un nacionalisme al peu
de l’ajuntament UMP de Perpinyà amb Unitat…. Una colla de gent que tindrien més els seus places a l’estadi Gilbert Brutus que al combat nacionalista.

Les preguntes dels catalans son clares: L’atur, feina, ecologia, lluita contra l’especulació, solidaritat i social amb preferència local, proteccionisme local i europeu, identitat, inseguretat i el reptes des segle: la immigració extra europea, la islamització… Catalunya independent amb la Xaria t’agradaria?

Som per una Catalunya tradicional, una Catalunya solidaria que protegí tots els treballadors, una Catalunya arrelada, una Catalunya amb famílies normals i no
amb dues mares i dues pares, som contra la degeneració de la família primer pilar de la Nació. Som contra el totalitarisme que sigui marxista o de la finança mundialista, bancs, dictat de Brussel·les etc.

Si tot això son preocupacions teva, cal venir treballar amb nosaltres!