Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 7 de desembre de 2011

Òmnium Cultural presenta web i premis a PerpinyàÒmnium Catalunya Nord invita totes les persones interessades aquest dissabte 10 de desembre a les 6 de la tarda al Casal Català

En 2012, com els anys precedents, Òmnium Catalunya Nord organitzarà la vesprada literària dita Nit de Sant Jordi. Serà el 30 d'abril a l'església Sant Domènec a Perpinyà. A l'ocasió d'aquest sopar literari s'atorguen diversos premis per obres escrites en català : poesia, assaig, contes, reportatge…

Val la pena recordar que aquesta associació és sobretot coneguda per la seva important activitat d'ensenyança del català a adults. Aquest any assegura una quarantena de cursos a Perpinyà i a diverses altres poblacions de Catalunya Nord, particularment gràcies a les ajudes del Consell General dels Pirineus Orientals, de la Regió Llenguadoc-Rosselló, de la Generalitat de Catalunya, de la Vila de Perpinyà i de molts altres municipis de Catalunya Nord.

Per parlar de tot això i de les seves activitats, Òmnium Catalunya Nord invita totes les persones interessades aquest dissabte 10 de desembre a les 6 de la tarda al Casal Català (23 avinguda del Liceu a Perpinyà).

S'informarà sobre els premis 2012 i la manera de participar i es presentarà la pàgina web d'Òmnium Catalunya Nord, recentment creada per permetre al públic d'ésser regularment informat de les activitats de l'associació. Com és tradicional, la reunió acabarà amb una degustació de coques i vins del país.

El Punt Avui. Els premiats i jurats de la darrera edició de la Nit de Sant Jordi. Foto: OCCN.