Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 7 de març de 2012

"corregir amb violència"

L'imam de Terrassa instava els fidels a "corregir" amb violència conductes de les seves dones

18:06
06.03.2012


BARCELONA, 6 (EUROPA PRESS)

L'imam de Terrassa presumptament instava als seus fidels assistents a la mesquita a "corregir" amb actes de violència física i psíquica les conductes que considerava desviades de les seves dones, segons han informat els Mossos d'Esquadra en un comunicat.

En els seus discursos, l'imam posava exemples concrets de com copejar les dones, com aïllar-les en el domicili conjugal i com negar-li les relacions sexuals, ha detallat la policia.

Aquest dimarts, la policia havia citat a declarar a A.L. com a presumpte autor d'un delicte de provocació a la violència contra grups per raó de sexe.

Malgrat acollir-se al dret a no declarar, l'imam ha quedat imputat després de detectar-se que en els seus discursos proferia missatges discriminatoris i vulneradors del principi d'igualtat del dret a la integritat física i moral de la dona.

A.L. ha aprofitat presumptament la seva condició de líder religiós dins de la comunitat per llançar missatges de discriminació durant els seus discursos impartits habitualment els divendres al migdia.

La mesquita de Terrassa acull cada divendres unes 1.500 persones.