Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 23 d’abril de 2014

Hollande i Valls encara fan bona part als paràsits…

La Federació nord-catalana del PNAC denuncia la política d’austeritat volguda pels financers i promoguda pel govern de Manuel Valls (1). Un país que vol disposar de marges de maniobres respecte als seus creditors internacionals, ha de reduir el seu deute, amb sacrificis si necessari. El problema, és que sempre són els mateixos que estan sacrificats. Els treballadors, els petits patrons, els pagesos i els jubilats... serveixen de vaques lleteres. Els paràsits de luxe (els de la borsa especulativa) són pràcticament exonerats detots esforços. Els paràsits «pobres» (prestataris de llarga durada de les prestacions socials…), aprofiten també d’aquest sistema.

Que proposa el PNAC?

 El govern podria reduir el cost de la immigració (entre 63 i 84 miliars d’euros cada anys) (2). Els catalans del nord són administrats pel govern francès. Tenen el dret d’insurgir-se davant despeses tan importants.

 El govern hauria de reduir almenys parcialment els 30 miliards d’euros d'exoneracions socials concedides a les empreses del CAC40 i reorientar-les cap a alleugeriments de càrregues socials per als TPE/PME. (3)

 El PNAC proposa reforçar l'arsenal jurídic per tal de lluitar més eficaçment contra el frau social que costa de 15 a 20 miliards d'euros cada any als cotitzadors. (4)

De cara a les injustícies socials de l'Estat francès, el PNAC demostra que unes economies pressupostàries són possibles sense tocar a les conquestes social o les competències fiscals de les col·lectivitats, que han sovint de substituir-se a un poder central cada vegada més defallent.

Més informacions: