Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 24 de juny de 2014

Guerra a mort contra la droga

Guerra a mort contra la droga

Comunicat del Partit Nacionalista Català:


Per si els defensors de les drogues tenien algun dubte, l’entrevista publicada el passat dilluns 16 de juny a “La Vangaurdia” no deixa dubte. L’entrevistat no és qualsevol: Miquel Casas, catedràtic de Psiquiatria de la Universitat de Barcelona i cap de Psiquiatria de l’hospital de la Vall d’Hebron. I les seves paraules són contundents: “Fumar marihuana és la causa del fracàs escolar tan alt que tenim”. A l’entrevista diu moltes més coses interessants, entre altres que està demostrat científicament la nocivitat d’aquesta droga i que la marihuana pot destrossar la vida de qualsevol jove, enfonsar-lo en una psicosi i fins i tot acabar en una esquizofrènia.

Cal recordar que a la Catalunya del sud tots els partits, per acció o per omissió, d’una manera més descarada o més dissimulada, estan a favor de la marihuana i de les drogues en general, fins i tot ERC i la CUP en demanen clarament la legalització. Les esquerres perquè tenen el cap ple de pardals i es pensen que això fa ser “progressista”, les dretes pels innegables interessos econòmics que hi ha al darrera i en general tothom per seguir el programa marcat pels que manen de veritat i volen que la joventut de Catalunya, com la d’Europa en general, acabi sent un ramat de corders que no planti cara als interessos del poder. La droga, a banda dels interessos econòmics que hi ha al darrera, és una arma política.


En aquest context, el PNAC és l’únic partit que té com un dels principals cavalls de batalla la lluita contra al droga, l’únic que diu que cal acabar amb la droga i que es pot acabat amb la droga. És una marca distintiva del PNAC, que ens dieferencia de la mediocritat de la política catalana i de la colla de traïdors que hi campen.

info@terralliure.com