Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 11 de febrer de 2015

Terrorisme, islamisme i hipocresia

Terrorisme, islamisme i hiprocresia

No cal dir que el PNAC condemna els atemptats islamistes ocorreguts darrerament a París, entre altres coses, perquè és un avís del que ens espera a Europa. I tenim més autoritat que molts per condemnar aquesta acció perquè ja fa anys que avisem dels perills per a Europa de les portes obertes, el multiculturalisme, la falta d'una defensa ferma de l'autèntica Europa i tantes banalitats que aquests darrers anys ens han predicat no solament els partits dits d'esquerres, encara que aquests al capdavant, sinó tot l'stablisment polític europeu.
No podem, tampoc, deixar de denunciar, la hipocresia que representa la condemna d’aquests atemptats per part de la majoria de governs de la UE i de partits polítics, de dretes, d’esquerres o de centre.
I diem que la condema d’aquesta gent és hipòcrita perquè la mateixa França, Alemanya, Anglaterra i tota la UE en bloc van aplaudir –i encara avui aplaudiesen- la creació, dins d’Europa, d’un estat islamista com és Kosovo. I és hipòcrita perquè quan unes matances com la de París passaven no fa gaire cada setmana contra la població sèrbia de Kosovo, callaven. Com callen avui la majoria de vegades quan matances com aquests passen contra cristians arreu del món o contra gent, a vegades també musulmans, que simplement no són integristes islàmics.
El tema, per desgràcia, serà de plena actualitat a partir d’ara. Ja en parlarem amb més detall.

PNAC Terra Lliure 

Cap comentari: